tiistai 20. marraskuuta 2018

Vastaa kyselyyn asukasvuorovaikutuksesta ja viestinnästä!

Kehitämme HSL:ssä linjastosuunnitelmien asukasvuorovaikutusta ja viestintää. Vastaamalla kyselyyn voit kertoa esimerkiksi: Miten haluaisit osallistua vuorovaikutukseen? Mitä kautta haluaisit saada lisätietoa? Miten voisimme kehittää asukasvuorovaikutusta ja viestintää?

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 50 euron arvoisia HSL:n lahjakortteja. Kyselyyn vastaamiseen menee arviolta 10-15 minuuttia.

Vastaa kyselyyn tästä.

Kyselyn vastauksia käytetään linjastosuunnitelmien asukasvuorovaikutuksen ja viestinnän kehittämisessä sekä aiheesta tehtävässä pro gradu -tutkielmassa.

HSL laatii alueellisia linjastosuunnitelmia, joiden yhteydessä tehdään aina asukasvuorovaikutusta. Asukasvuorovaikutuksella tarkoitetaan asukkaiden ja HSL:n välistä keskustelua siitä, millaisia ratkaisuja joukkoliikennepalvelussa tulisi tehdä. Asukasvuorovaikutukseen sisältyy myös suunnittelualueen asukkaille kohdistettu viestintä sekä heidän informoimisensa tulevista muutoksista.

6 kommenttia:

 1. 321 Elielinaukio - Jupperi - Vanhakartano säilyttäminen ja Runkolinja 400 jatko kalajärvelle olisi erittäin tärkeää. Silvolan yhteydet ja Kivimäen yhteydet huonontuvat tässä suunnitelmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. inja 331 voisi jatkaa Myyrmäes Silvolan ja Kivimäen Martinlaaksoon. Samalla Vantaan suosittuun kesäuimapaikkaa saataisiin bussi yhteys.

   Poista
  3. Jos runkolinja 400 kulkisi Kalajärvelle Niipperin kautta, tämä olisi mahtava parannus. Sitä ei kuitenkaan koskaan tule tapahtumaan.. :((

   Poista
 2. Linja 344 Serenan kautta toisi parhaan mahdollisen joukkoliikenne palvelun!

  VastaaPoista
 3. Suorat bussiyhteydet Helsinkiin pitää säilyttää Lakistosta ja Lahnuksesta. Espoon Lahnuksen ja Lakiston alueiden joukkoliikenne on järjestettävissä niin, että se palvelee asukkaita mutta suorien bussiyhteyksien Helsinkiin lopettaminen pidentää matka-aikaa ja syrjii Rinnekodin (Lakistossa, bussi 345 Rinnekodista Helsinkiin) vammaisia asukkaita, jotka eivät pysty kulkuvälineen vaihtoon tai joille muuten tulisi vaikeuksia tai eksymisiä muutoksen takia. Rinnekodin vammaisten ohjaajat ovat huolissaan suunnitelmista. Suora bussiyhteys on vammaisten henkilöiden itsenäisyyttä tukeva asia.

  Bussiyhteydet tulee toimia myös iltaisin ja viikonloppuisin, joilloin jotkut menevät myös töihin. Tai mennään Helsinkiin viikonlopun viettoon.

  Alueen yritysten liiketoiminta kärsii, jos suoria bussiyhteyksiä Helsinkiin ei ole, esimerkkinä Hotelli Korpilampi ja Vesipuisto ja laskettelurinne Serena.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.